Oneclip

Nuorten ääni opettajien valinnassa

Opettajien valintoihin nuorten ääntä mukaan

Viime keväänä nousi ajatus siitä, että nuorten ääni tulisi kuulua opettajia valitessa. Keräämme nyt aloitteen tekemisen pohjaksi ajatuksia, miksi myös nuorten tulisi olla edustettuna, kun kunnan kouluihin haetaan ja valitaan uusia opettajia.

Nuorten äänen toteuttamiseksi lienee yksinkertaisinta se, että työhaastattelu tilanteessa paikalla olisi myös nuorten edustaja. Miten edustaja valitaan, onko oppilaskunta luonnollinen valinta?

Mitä kaikkea etua on siitä, että myös nuorten edustaja olisi haastattelutilanteessa mukana? Keräämme nyt tähän liittyviä ajatuksia nuorilta ja nuorten ääni ryhmä kokoaa siitä aloitteen, joka viedään kunnalliseen päätöksentekoon.

Eli kommentoikaa /perustelkaa asiaa ja heittäkää ideoita asian toteuttamiseksi :)

Kommenttia (3)

  1. Guest

Opettajat voivat käyttäytyä erilailla, jos työhaastattelussa on myös nuoria ja paljastaa sen, miten he käyttäytyvät nuorten parissa.

  Guest
  1. Guest

Kun haastattelussa paikalla on nuori, hän pystyy omasta ja ikäistensä tovereiden näkökulmasta sumplimaan miten hyvin opettaja soveltuu työhön nuorten parissa. Nuoret viettävät koulussa suuren osan ajasta, joten hyvä vuorovaikutus ja fiilis on...

Kun haastattelussa paikalla on nuori, hän pystyy omasta ja ikäistensä tovereiden näkökulmasta sumplimaan miten hyvin opettaja soveltuu työhön nuorten parissa. Nuoret viettävät koulussa suuren osan ajasta, joten hyvä vuorovaikutus ja fiilis on opettajan ja oppilaiden välillä hyvä olla, kaikkien eduksi.

Lue lisää
  Guest
  1. Guest

opettaja työskentelee pääosin nuorten kanssa

  Guest
There are no comments posted here yet

Jätä kommenttisi

Posting comment as a guest.
Liitetiedostot (0 / 3)
Share Your Location

Please publish modules in offcanvas position.